Consumatorul are dreptul sa notifice in orice mod comerciantul (scris prin posta, e-mail, prin telefon, etc.) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Termenul decurge de la intrarea in posesia fizica a produsului, conform O.U.G. 34/2014.

Amo Stickers depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Amo Stickers nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Amo Stickers este diferit fata dedescrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi);

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Societatii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Societatea va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Societatea nu s-a oferit sa recupereze ea insasi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Rambursarea sumei se va face in felul urmator:

– pentru comenzile achitate cu card bancar, rambursarea sumei se va face in contul din care a fost efectuata plata.

– pentru comenzile achitate cu ordin de plata sau plata ramburs, restituirea se va face prin virament bancar.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

a. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

b. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora

c. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate

d. Produsele personalizate (stickere personalizate, textile si alte obiecte personalizate)

DE RETINUT!

Stickerele noastre pot fi lipite pe orice perete cu conditia sa nu fie extrem de poros (dat cu var) si sa nu aiba denivelari foarte mari. Peretii cu denivelari pot crea bule de aer sub autocolant si astfel se reduce suprafata de contact. De asemenea, nu se recomanda lipirea pe caramida sau suprafete cimentate ce nu au fost vopsite.

Dupa zugravire, stickerele se lipesc dupa aproximativ o luna. Peretele trebuie sa fie bine uscat, in caz contrar pot aparea bule de aer.

Daca ati folosit vopsea lavabila cu un continut mare de teflon sau silicon, puteti sa fi sigur ca nici un sticker nu se va lipi pe peretele Dvs. Daca nu sunteti sigur, putem sa va trimitem un colt dintr-un sticker de-al nostru sa vedet daca se lipeste, sau folositi o bucata de scotch de hartie sa verificati daca se lipeste de perete.

Nu ne asumam raspunderea daca lipiti un sticker pe o suprafata poroasa, cu denivelari sau zugravite cu vopsea lavabila cu un continut mare de teflon, pe baza de silicon sau data cu var.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta acestuia si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru ca ne dorim sa oferim servicii cat mai bune, va punem la dispozitie un Formular de Contact unde puteti alege la Motiv: „Returnare produs”, sau ne puteti trimite un email la: contact@amo-stickers.ro